Το Περιβάλλον Μας


Ως εταιρεία τροφίμων βασιζόμαστε σε μια άφθονη και αξιόπιστη παροχή σπόρων, νερού και ενέργειας. Είναι προς το δικό μας συμφέρον, τα συμφέροντα της οικογένειάς σας, καθώς και εκείνα του πλανήτη μας, να χρησιμοποιούνται όλοι οι πόροι με σύνεση για να είναι η κάθε μέρα μας υπέροχη.

OurEnvironment

Κάθε ημέρα η Kellogg κάνει τεράστια βήματα προς τη βιωσιμότητα. Ο Διευθύνων Σύμβουλος Βιωσιμότητας και η Επιτροπή Κοινωνικής Ευθύνης του Διοικητικού Συμβουλίου διασφαλίζουν τη σοβαρότητα της δέσμευσής μας. Θέτουν κατευθυντήριες γραμμές για τις δραστηριότητες προμηθειών, συμπεριλαμβανομένων των γεωργικών συστατικών, καθώς και μετρήσιμους στόχους για τη μείωση των εκπομπών, της κατανάλωσης νερού και ενέργειας και των αποβλήτων.

Μάθετε περισσότερα στην Έκθεση Εταιρικής Υπευθυνότητας


Αύξηση Βιωσιμότητας

Η Kellogg νοιάζεται για τον τρόπο καλλιέργειας των συστατικών μας. Στο ΗΒ, σχεδόν όλο το σιτάρι που χρησιμοποιούμε προέρχεται από αγροκτήματα της Βρετανίας. Συνεργαζόμαστε με τοπικούς καλλιεργητές και μυλωνάδες για να υποστηρίξουμε βιώσιμες γεωργικές πρακτικές και να σας προσφέρουμε τα καλύτερα προϊόντα.

Growing Sustainability

Δημιουργική Σκέψη

Το πρώτο κουτί που γέμισε ο W.K. Kellogg πριν από τουλάχιστον 100 χρόνια ήταν κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από ανακυκλωμένο υλικό. Σήμερα, σχεδόν όλα τα κουτιά δημητριακών της εταιρείας μας κατασκευάζονται από 100% ανακυκλωμένο χαρτόνι με αποτέλεσμα τη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος. Και εσείς μπορείτε να βοηθήσετε: όλα τα κουτιά δημητριακών της εταιρείας μας είναι ανακυκλώσιμα. Ακόμα και οι σακούλες δημητριακών μπορούν να ανακυκλωθούν σε πολλά κέντρα ανακύκλωσης των τοπικών αρχών και σε μεγάλα σούπερ μάρκετ. Οπότε και εσείς μπορείτε να συμβάλλετε σε αυτήν την προσπάθεια.

Προσέχουμε το Νερό Μας

OurEnvironment

Στην Kellogg, ελέγχουμε προσεκτικά την κατανάλωση του νερού και αναγνωρίζουμε την ανάγκη για τη συνετή χρήση του. Αυτό συμβαίνει διότι θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι συμβάλλουμε δυναμικά στην προστασία του περιβάλλοντος με κάθε σταγόνα που εξοικονομούμε.

Μείωση Κατανάλωσης Ενέργειας

Η Kellogg καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να μειώσει διεθνώς την κατανάλωση ενέργειας και τις εκπομπές αερίων θερμοκηπίου. Είτε με τη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας εντός των εγκαταστάσεών μας είτε με την αναζήτηση βιώσιμων τρόπων για τη μεταφορά των συστατικών μας, η Kellogg έχει δεσμευτεί στη σταδιακή μείωση του αποτυπώματος άνθρακα κάθε χρόνο.

Εξάλειψη Αποβλήτων

Ξεπεράσαμε κάθε στόχο που θέσαμε, αλλά δεν θα είμαστε ικανοποιημένοι εάν η Kellogg δεν μειώσει περισσότερο την ποσότητα αποβλήτων που μεταφέρονται στους χώρους απόθεσης απορριμάτων.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τις περιβαλλοντικές δεσμεύσεις και την πρόοδό μας παγκοσμίως

Συνεχής Βελτίωση

Δείτε πώς μειώνουμε το περιβαλλοντικό αποτύπωμα, καθώς και τους στόχους που έχουμε θέσει.

Μάθετε περισσότερα στην Έκθεση Εταιρικής Υπευθυνότητας

Share This