Αμυγδαλωτά Kellogg's® Rice Krispies®
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
- 2 ασπράδια
- 200g ζάχαρη
- ½ κουταλάκι του γλυκού αρωματική ουσία ή εκχύλισμα βανίλιας
- 75g τριμμένη καρύδα
- 45g βούτυρο ή μαργαρίνη
- 60g Kellogg's® Rice Krispies® 0011
- 50g ψιλοκομμένα καρύδια
- 55g γλυκόπικρη σοκολάτα (προαιρετικά)
ΟΔΗΓΙΕΣ
1. Σε ένα μπολ χτυπήστε τα ασπράδια μέχρι να ασπρίσουν και να αρχίσουν να πήζουν. Κατόπιν αναμείξτε σταδιακά τη ζάχαρη ενώ συνεχίζετε να χτυπάτε.
2. Βάλτε την αρωματική ουσία βανίλιας, την καρύδα, τα Kellogg's® Rice Krispies® και τα καρύδια.
3. Αδειάστε το μείγμα σε ένα χαρτί ψησίματος χρησιμοποιώντας ένα κουτάλι της σούπας.
4. Ψήστε στους 200°C μέχρι να ροδίσουν τα αμυγδαλωτά.
5. Αφήστε τα να κρυώσουν σε μια σχάρα.
6. Για τα βουτηγμένα αμυγδαλωτά, λιώστε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί. Βουτήξτε τις άκρες μέσα στη λιωμένη σοκολάτα. Αφήστε το να κρυώσει.