Κραμπλ μήλου
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
- 60g Kellogg's All-Bran 0015
- 60g απλό αλεύρι
- 50g καστανή ζάχαρη
- 1 κουταλάκι του γλυκού κανέλα (προσαρμόστε αν χρειάζεται)
- 60g μαργαρίνη
- 3 μέτρια μήλα για μαγείρεμα (καθαρισμένα και κομμένα σε λεπτές φέτες)
- 2 κουταλάκια του γλυκού κρυσταλλική ζάχαρη
- 1 κουταλάκι του γλυκού χυμός λεμονιού
ΟΔΗΓΙΕΣ
1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 190°C.
2. Σε ένα μικρό μπολ, ανακατέψτε τα Kellogg's All-Bran, το αλεύρι, την καστανή ζάχαρη, την κανέλα και τη μαργαρίνη. Χρησιμοποιήστε ένα μπλέντερ για να αναμείξετε το μείγμα μέχρι τα υλικά να γίνουν τρίμματα. Αφήστε το στην άκρη για γαρνίρισμα.
3. Βάλτε τα ψιλοκομμένα μήλα σε ένα ταψί. Πασπαλίστε με κρυσταλλική ζάχαρη και χυμό λεμονιού. Ταρακουνήστε προσεκτικά. Πασπαλίστε με τη γαρνιτούρα.
4. Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο για περίπου 30 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν τα μήλα. Αφήστε να κρυώσει ελαφρώς πριν σερβίρετε.