Προσθήκη Βιταμινών & Μετάλλων


Ξεκινήστε την ημέρα σας με μια δίαιτα εμπλουτισμένη με ένα πλήθος βιταμινών και μετάλλων. Τα δημητριακά παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στην παροχή αυτών των θρεπτικών στοιχείων.

Τα δημητριακά Kellogg’s είναι θρεπτικά καθώς παρασκευάζονται από απλούς καρπούς δημητριακών,Ωστόσο, τα οφέλη των δημητριακών δεν περιορίζονται μόνο στη διατήρηση μιας σωστά ισορροπημένης διατροφής. Ένα ακόμη σημαντικό στοιχείο είναι ο εμπλουτισμός.

Εμπλουτίστε την Ημέρα Σας

Με απλά λόγια, εμπλουτισμός είναι η διαδικασία προσθήκης βιταμινών και μετάλλων σε τρόφιμα που δεν τα περιέχουν. Ο εμπλουτισμός των δημητριακών με θρεπτικά στοιχεία όπως η ριβοφλαβίνη, ο σίδηρος, η θειαμίνη και το φυλλικό οξύ σάς βοηθά να ανταποκρίνεστε καλύτερα στις ημερήσιες διατροφικές ανάγκες σε βιταμίνες και μέταλλα.

Επιπλέον, επειδή προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα νόστιμων και ενισχυμένων με βιταμίνες δημητριακών, μπορείτε να διαλέξετε αυτά που ταιριάζουν καλύτερα σε εσάς και την οικογένειά σας. Έτσι προσλαμβάνετε τα απαραίτητα διατροφικά στοιχεία που θέλετε, απολαμβάνοντας και τη γεύση.

Ο Ήλιος Μέσα Σας

Το 2011, η Kellogg’s δεσμεύτηκε να προσθέτει βιταμίνη D σε όλα τα δημητριακά για τα παιδιά.

Γνωστή και ως η βιταμίνη του ήλιου, επειδή το δέρμα μας παράγει φυσικά αυτό το θρεπτικό στοιχείο όταν εκτίθεται στην υπεριώδη ακτινοβολία (UVB), η βιταμίνη D συμβάλλει στον έλεγχο της ποσότητας του ασβεστίου που απορροφούμε και συνεπώς είναι σημαντική για την ανάπτυξη και τη διατήρηση γερών οστών.

Η έλλειψη βιταμίνης D εμφανίζεται κυρίως στα παιδιά και είναι ιδιαίτερα κρίσιμη για την υγεία τους. Επειδή αρκετά παιδιά έχουν την τάση να αφιερώνουν περισσότερο χρόνο σε εσωτερικούς χώρους και λιγότερο στο παιχνίδι στην ύπαιθρο, δεν παράγουν επαρκείς ποσότητες βιταμίνης D μέσω της φυσιολογικής έκθεσης στο ηλιακό φως. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση των κρουσμάτων ραχίτιδας – μαλάκωμα των οστών, το οποίο αφορά μόνο τις παιδικές ηλικίες και μπορεί να οδηγήσει σε κατάγματα και ανωμαλίες στο σχήμα των οστών.

Η προσθήκη αυτής της σημαντικής βιταμίνης στα δημητριακά των παιδιών, βοηθά σημαντικά στη μείωση των συνεπειών αυτής της κατάστασης.

Παρόλα αυτά, ο καλύτερος τρόπος πρόσληψης της βιταμίνης D θα είναι πάντα η έκθεση στον ήλιο. Γι' αυτό το λόγο, ένα ισορροπημένο πρωινό με εμπλουτισμένα δημητριακά Kellogg’s το πρωί, θα σας δώσει την ενέργεια που χρειάζεστε εσείς και η οικογένειά σας για να βγείτε έξω και να αξιοποιήσετε στο έπακρο την ημέρα σας.

Share This