Μία Νέα υπέροχη μέρα ξεκινά με τα Νέα Kellogg’s Crunchy Muesli!
Απολαύστε τα με την οικογένειά σας!

Μία Νέα υπέροχη μέρα ξεκινά με τα Νέα Kellogg’s Crunchy Muesli!

Η Kellogg’s με περισσότερα από 100 χρόνια εμπειρίας και την αδιαμφισβήτητη ποιότητα στα προϊόντα της, σας παρουσιάζει τα Νέα Kellogg’s Crunchy Muesli τα οποία απαντούν στην ανάγκη για όλο και πιο θρεπτικό πρωινό με υψηλό δείκτη απόλαυσης. Tα Νέα Kellogg’s Crunchy Muesli, με λαχταριστά δημητριακά ολικής άλεσης και πηγή φυτικών ινών, αποτελούν μια θρεπτική πρόταση για όλη την οικογένεια! Tα Νέα Kellogg’s Crunchy Muesli, είναι διαθέσιμα σε 3 υπέροχες γεύσεις & καλύπτουν τις γευστικές απαιτήσεις μικρών και μεγάλων! Επιπλέον, τα Νέα Kellogg’s Crunchy Muesli με την πρακτική συσκευασία τους σας συντροφεύουν όλη μέρα!

Μια θρεπτική πρόταση για εσάς και την οικογένειά σας!

img
img

Γιατί Kellogg’s σημαίνει… Νέες γεύσεις και εμπειρίες! Φροντίδα και αγάπη!

Η Kellogg’s ανταποκρινόμενη στις ανάγκες της σύγχρονης οικογένειας προσφέρει νέες γεύσεις και εμπειρίες, δείχνοντας φροντίδα και αγάπη για το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας σας!

Kellogg’s Crunchy Muesli ... και τα λέμε στο πρωινό!

Ξέρατε ότι 5’ λεπτά είναι αρκετά για να έχετε ένα εύγευστο και πλούσιο σε διατροφική αξία πρωινό;

Η προετοιμασία και η απόλαυση ενός μπολ με Kellogg’s Crunchy Muesli χρειάζεται λιγότερο από 5 λεπτά για να παρέχει σε μικρούς και μεγάλους την θρεπτική ισορροπία που χρειάζεται το πρωινό όλης της οικογένειας!

Διαλέγουμε μία από τις τρεις γεύσεις Kellogg’s Crunchy Muesli, προσθέτουμε γάλα ή γιαούρτι και φρούτα, και η μέρα μας ξεκινά με ένα ισορροπημένο, εύγευστο και πλούσιο σε διατροφική αξία πρωινό γεύμα.

Αφήστε τη φαντασία να σας οδηγήσει… Δοκιμάστε και τις 3 υπέροχες γεύσεις και… τα λέμε στο πρωινό!

Kellogg’s Crunchy Muesli με Σοκολάτα– με μαγικό μείγμα από βρώμη, πεντανόστιμα ολόκληρα κομμάτια σοκολάτας και τραγανά φουντούκια,

Kellogg’s Classic Crunchy Muesli –κλασσικός συνδυασμός χρυσών συστάδων από βρώμη ολικής άλεσης και

Kellogg’s Crunchy Muesli με Φρούτα – ένα νόστιμο μείγμα από σταφίδες, βατόμουρα, μήλα, μπανάνες και ψημένες νιφάδες καρύδας.

Από την οικογένεια της Kellogg’s στη δική σας μοναδική Οικογένεια! Δοκιμάστε τα!

img